Kun jij tegen een stootje (E265)?

Trefwoorden:
gezelschap, biljarten, erop uit, maatje, muziekliefhebber, naar de stad, rustig, uitstapje maken, vissen, weerbaar
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Kun jij tegen een stootje (E265)?

Hallo! Ik ben Piet en ik ben 59 jaar. Ik hou van muziek, met name rock-‘n-roll. Biljarten en vissen behoren ook tot mijn hobby’s. Ik woon in Eindhoven, onder begeleiding.

Wat ik zoek is een maatje die tegen een stootje kan. Ik vind het belangrijk dat iemand rustig en neutraal aanwezig is. Iemand die weerbaar is. Doordat ik gepest ben in het verleden, kan ik mopperen, vloeken en schelden. Dit bedoel ik absoluut niet verkeerd, maar dit komt voort uit spanning. Wanneer ik lekker in mijn vel zit, kan ik vragen stellen en ben ik nieuwsgierig naar je, maar echt kletsen vind ik lastig.

Ik vind het wel heel leuk een maatje te hebben die met mij uitstapjes wil maken, bijvoorbeeld nieuwe lp’s of cd’s kopen. Ik kan hiervan genieten, ook al vind ik het lastig dit te uiten. Sta jij sterk in je schoenen en ben je in staat mijn uitlatingen niet persoonlijk aan te trekken? Dan zou ik graag eens met jou op pad willen, misschien een keertje naar de stad? Voor mij zou 1x in de maand of twee maanden al voldoende zijn.

gepubliceerd: 13 januari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.